Kuka ja mitä?

Tämä sivusto perustuu pääosin materiaaliin jota Pirjo ja Seppo Aalto ovat keränneet vuosikymmeniä. Sivuston toteuttamisesta lankeaa kiitos myös kaikille niille ihmisille ja tahoille, jotka ovat luovuttaneet Ervast-materiaalia digitalisoitavaksi ja sivustolla esitettäväksi.

Osallistu

Löytyykö kätköistäsi sellaista Ervast-materiaalia jota sivustolla ei vielä ole. Oli kyse sitten perimätiedosta, valokuvista, kirjeistä, lehtileikkeistä, vaatteista tms. tms. niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse info(at)aatma.fi ja kerro asiasta tarkemmin. Kaikki tapaukset käsitellään luottamuksella. Sivustolla julkaistavasta materiaalista ei makseta palkkioita, korvauksia tms. ellei ylläpito satu yllättäen saamaan täysiosumaa Lotossa.


Lukeminen

Tekstitiedostot ovat pääosin PDF-muodossa. Jotta pystyt lukemaan näitä tiedostoja, täytyy tietokoneessa olla Acrobat Reader-ohjelmisto jonka versio on vähintään 7.0. Suositeltavaa on ladata ohjelman uusin versio ilmaiseksi valmistajan sivulta www.adobe.fi. Jos tiedosto ei aukea jostain syystä tai et voi käyttää alkuperäistä Acrobat Readeria niin kokeile tallentaa tiedosto ensin kiintolevylle ja yritä avaamista tämän jälkeen kiintolevyltä. Sivuston käyttöön suositellaan Internet Explorer 7.0 tai uudempaa. Tekijänoikeus ym. seikkojen takia kirjojen tulostaminen ja muokkaaminen on kielletty.Tekijänoikeuksista

Kaikki sivustolla oleva materiaali on suojattu tekijänoikeuslailla. Kaikkea materiaalia saa käyttää vapaasti ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Käytännössä voit esim. teettää valokuvista paperikuvia, tulostaa tai kopioida niitä, mutta et saa hyödyntää niitä taloudellisesti.


Sivusto numeroin tällähetkellä
  • Julkaistuja kirjoja 196 kpl
  • Teosten erilaisia kansikuvia 464 kpl.
  • Valokuvia 153 kpl.
  • Artikkeleita 461 kpl, 31 lehdestä.
  • Esitelmiä 517 kpl.
  • Käsikirjoituksia 28 kpl.